Το δέρμα είναι στη μόδα

Posted by sophie 11/11/2016 0 Comment(s) Fashion Tips,

Δερμάτινες, φούστες σορτσάκια και φορέματα είναι το στοιχείο που θα κάνει στο στυλ σας ένα δυναμικό update.

 Το δερμάτινο φόρεμα

Τολμήστε στο καθημερινό σας ντύσιμο ένα δερμάτινο φόρεμα στις αποχρώσεις φθινοπωρινών φύλλων και πειραματιστείτε με σκούρα ρούχα και αξεσουάρ από μαλακά υλικά όπως σούεντ ζώνες και κασμιρένια τοπ. Η πλαστικότητα του δέρματος σε συνδυασμό με τα μαλακά υλικά θα σας χαρίσουν ένα σοφιστικέ αποτέλεσμα.

Styling tip: Προσέξτε το φόρεμα να εφαρμόζει σωστά  στο σώμα σας και να κολακεύει τις γραμμές του.

 In the mix: δέρμα με animal print

Τα animal print όπου αφήνουν το αποτύπωμά τους είναι πάντα εντυπωσιακά. Δοκιμάστε να τα μπλέξτε διατηρώντας τις ισορροπίες με ετερόκλητα υλικά όπως λεοπάρ, σουέντ και δέρμα. Το αποτέλεσμα θα είναι φρέσκο και νεανικό.

Stylish tip: Το δερμάτινο σορτσάκι είναι φέτος trendy και σέξι. Πρέπει να πέφτει χαλαρά στο σώμα και να συνδυάζετε με ένα πιο άνετο τοπ.

 Rock lady

Η Liv Tyler μεγαλωμένη μέσα σ’ένα rock n’ roll περιβάλλον γνωρίζει πως να παντρεύει με επιτυχία το «preppy look» με τον αντικομφορμισμό εξασφαλίζοντας ένα αποτέλεσμα με πολύ στυλ και καθόλου παραφωνίες! Σύμφωνα με τις  επιλογές της ένα κλασικό total black look αποκτά ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον όταν συνδυάζεται με κομμάτια διαφορετικού ύφους όπως ένα σπορ τζάκετ.

Styling tip: Τολμήστε (ακόμα καλύτερα εάν το έχετε από παλιά) το bomber ράγκμπι τζάκετ.