Στυλιστικά μυστικά για να φορέσετε μια ολόσωμη φόρμα

Posted by sophie 25/06/2019 0 Comment(s) Fashion Tips,

Στυλιστικά μυστικά για να φορέσετε μια ολόσωμη φόρμα

 
 
Στυλιστικά μυστικά για να φορέσετε μια ολόσωμη φόρμα:
1. Αν είναι η πρώτη φορά που φοράτε ολόσωμη φόρμα, επιλέξτε ένα απλό σχέδιο σε μαύρο ή άσπρο χρώμα. Τα συγκεκριμένα χρώματα είναι πιο εύκολο να συνδυαστούν και αποτελούν μια πιο ασφαλή επιλογή. Αν όμως είστε πιο τολμηρή, δοκιμάστε μια έντονη χρωματικά ολόσωμη φόρμα σε navy, ροζ, burgundy ή λαδί απόχρωση.
2. Επιλέγοντας μαύρες ολόσωμες φόρμες μπορείτε να κάνετε το σώμα σας να δείχνει λεπτότερο.
2. Απογειώστε ένα ντύσιμο με ολόσωμη φόρμα και κάντε το πιο σέξι φορώντας ψηλοτάκουνα πέδιλα με λουράκια.
3. Μια ολόσωμη φόρμα μπορεί να φαίνεται από μόνη της ως ένα σύνολο, υπερβολικό για την περίσταση. Αν όμως την συνδυάσετε με sneakers, τότε κάνετε το σύνολο λίγο πιο casual και απλό.
4. Οι ολόσωμες φόρμες με φαρδιά μπατζάκια, τύπου παντελόνας, απογειώνονται όταν συνδυαστούν με ψηλοτάκουνες γόβες και ένα σακάκι. Το αποτέλεσμα είναι ένα κομψό και εντυπωσιακό ντύσιμο.
5. Τα σχέδια στις ολόσωμες φόρμες εργασίας – τύπου σαλοπέτας, μπορούν να φορεθούν με μπλουζάκι, crop top ή πουκάμισο από μέσα. Το αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό.
6. Η επιλογή μιας ολόσωμης φόρμας με print είναι ιδιαίτερη. Ωστόσο, το συγκεκριμένο σχέδιο τείνει να τραβήξει την προσοχή μακριά από τις ατέλειες ενός σώματος.
7. Ολοκληρώστε το ντύσιμο με ολόσωμη φόρμα φορώντας μοντέρνα αξεσουάρ. Τα κοσμήματα, τα παπούτσια, οι ζώνες ή η τεχνική του layering (με ζακέτα, μπουφανάκι κλπ) οδηγεί σε ένα πιο εντυπωσιακό look.