ΚΟΜΨΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Posted by sophie 09/09/2019 0 Comment(s) Fashion Tips,

Το φόρεμα αποτελεί το πιο θηλυκό και κομψό γυναικείο ρούχο! Τα φορέματα μπορούν να μας συντροφεύσουν σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας μας: στη δουλειά, στην απογευματινή ή βραδινή έξοδο, καθώς επίσης και σε πιο επίσημες περιστάσεις όπως οι γάμοι, οι βαφτίσεις ή οι ορκωμοσίες. Αυτό που έχει σημασία είναι να διαλέξεις το σωστό φόρεμα για το σκοπό που το χρειάζεσαι!

1. Φορέματα για τη δουλειά

φόρεμα πουκάμισο πολύχρωμο μακρυμάνικο γκρι καρό κοντομάνικο φόρεμα κοντό κίτρινο μίντι φόρεμα με ζώνη και σκίσιμο μακρυμάνικο φόρεμα με πολλά σχέδια άσπρο μαύρο μπεζ  μίντι φόρεμα σε άλφα γραμμή κόκκινη ζώνη φορέματα όλες περιστάσεις μίντι φόρεμα μαύρο ζώνη μακρυμάνικο μοβ κρουαζέ φόρεμα χρυσά κουμπιά φορέματα όλες περιστάσεις μπεζ φόρεμα χρυσά κουμπιά ζώνη μίντισατέν φόρεμα πολύχρωμο εμπριμέ ζώνη φορέματα όλες περιστάσειςροζ μίντι φόρεμα κρουαζέ

Το office look έχει κάποιους άγραφους κανόνες στους οποίους πρέπει να υπακούμε. Έτσι, για να είναι ένα φόρεμα κατάλληλο για τη δουλειά θα πρέπει να μην είναι πολύ κοντό, να μην έχει ανοιχτό ντεκολτέ και οτιδήποτε άλλο που μπορεί να προκαλέσει. Γι’ αυτό το κατάλληλο μήκος που θα μπορούσες να επιλέξεις είναι τα midi φορέματα  τα οποία φτάνουν περίπου ως τη μέση της γάμπας.

Όσον αφορά τη γραμμή του φορέματος, μπορείς να επιλέξεις ίσια γραμμή αν θέλεις να τονίσεις τις καμπύλες σου. Αν από την άλλη θέλεις να κρύψεις κάποιες μικρές ατέλειες ή να τονίσεις τη μέση σου προτίμησε πιο αέρινα φορέματα. Μια καλή επιλογή είναι και τα φορέματα σε άλφα γραμμή που δένουν στη μέση. Και επειδή ο Σεπτέμβρης ήρθε και μαζί του οι πρώτες δροσιές, μπορείς να επιλέξεις κοντομάνικα φορέματα ή με μανίκι τρία τέταρτα. 

πηγή ediva